Wetgeving koffiebekers en wegwerpverpakkingen

Eind 2023 dient er betaald te worden voor plastic wegwerpbekers en voedselverpakkingen. Bedrijven dienen een alternatief aan te bieden dat opnieuw gebruikt kan worden. Vanaf 2024 mag er geen plastic wegwerpbekers en voedselverpakkingen worden aangeboden kantines, op kantoor of op een festival. Herbruikbare bekers en voedselverpakkingen worden standaard. Flask biedt daar mooie oplossingen voor zoals emaille mokken, handige reisbekers, RVS thermosbekers en foodpods voor je lunch.

Flask is een groothandel in eco thermosbekers en heeft een grote collectie bekers en mokken direct beschikbaar voor levering. Flask staat voor kwaliteit, snelle levertijden, goede prijzen en ondersteuning goede doelen. Als zakelijke groothandel levert Flask drinkflessen, mokken, bekers, thermosbekers, sport flessen en herbruikbare lunchware van vele merken. Alle onze merken hebben twee dingen gemeen: ze reduceren afval en hebben een assortiment van innovatief en BPA-vrij drinkware. Een leuke eco gadget, greengift voor personeel of duurzaam relatiegeschenk met een eco message on the go!

Bij Flask zijn we dol op lekkere koffie… thee, romige frappuccino’s en fruitige smoothies. Wij zorgen ervoor dat je al die drankjes kunt meenemen, zonder afval te maken en keer op keer te gebruiken. Op onze site de bestverkochte flessen, bekers, mokken en thermosflessen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met duurzame relatiegeschenken met bedrukking! Er is keuze uit vele modellen, maten en soorten van diverse gerenommeerde merken. Eigen merk/label, cobranding, private label en merchandising is ook mogelijk via Flask. Een koffiebeker to go met jouw logo!

Wil je reisbekers of eco kantoorbekers bedrukken? Vraag een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Geheel vrijblijvend. We love to make your mug! Mocht je er niet uitkomen mail ons, we adviseren graag over herbruikbare duurzame drinkware en lunchware! Iedere order van minimaal 250 stuks zorgt ervoor dat er in derdewereldlanden mensen met je meedrinken.